Velkommen til SimplyFit!
SimplyFit er et 360 graders holistisk syn på sundhed og velvære. Her vil jeg uden løftede pegefingre (og sikkert skrevet med en cupcake i munden) give jer en masse tips og inspiration til at leve en sundere, grønnere og mere bæredygtig tilværelse.

SimplyFit giver et indblik i min hverdag og min daglige kamp for, at få mine hippie-værdier til at passe ind i et urbant miljø med en travl hverdag i København.

Jeg vil det hele! Se godt ud, spise sundt, pleje min krop, finde indre ro, feste med veninderne, skabe mig en karriere og se min familie. Helst uden at belaste miljøet, putte farlige stoffer i eller på min krop, være nødt til at gå på kompromis med min sundhed eller gå ned med stress! Er det for meget at forlange?

Nogle tips vil være mere flippede end andre, men se det som en buffet hvor du kan vælge liiige præcis hvad du har lyst. Det ene udelukker ikke det andet, og selvom jeg i sidste uge brugte tid på at lave min egen mandel-mælk , så kan det sagtens være at jeg ugen efter køber færdig-udgaven. Jeg er langt fra perfekt, og jeg er her ikke for at fortælle hvad der er rigtigt eller forkert. Det er lige så meget min rejse mod et sundere og mere oplyst liv på alle områder.

Jeg har ikke aktier i noget, andet end et ønske om at oplyse og inspirere. Jo mere bevidste vi bliver omkring vores valg i hverdagen, jo mere kan vi med små ændringer leve sundere og grønnere både for dig og miljøet.
Alt på denne site er testet på egen krop.

For at gøre det nemt, er siden opdelt i 4 kategorier:

SimplyFitness
SimplyFood
SimplyBeauty
SimplyLiving

SimplyMe
Jeg arbejder som personlig træner og har min daglige gang i Senses på Vesterbro. Her underviser jeg reformer og Cardio Core som jeg var med til at udvikle.
Personligt er jeg certificeret personlig træner, TRX-, løbe- og reformer-instruktør. Derudover har jeg taget supplerende uddannelser/kurser indenfor funktionel-træning og kost. Har arbejdet i branchen i 7 år og blandt andet kørt flere slankeforløb og Bootcamps.

Med årene er jeg blevet mere og mere bevidst om min krop og den påvirkning min livsstil og diæt har på min form og mit velvære. Min inspiration finder jeg hos andre inspirerende mennesker, mange timer på nettet, rejser, bøger, og så bruger jeg naturligvis min sunde fornuft:)