TEST: Naturlig Ansigtsløft part 3.

Snacktime – Hjemmeristede nødder

abf785f4-a87d-471d-9efb-4532b98cfe0e

Jeg er helt færdig med, at købe “snack-nødder” som er ristet på forhånd og pakket i poser. Det er simpelthen FOR nemt at lave selv;) Derfor synes jeg kun det er pengene (og E-numrene) værd, hvis man er på farten og/eller ved at slå et andet levende væsen ihjel af bare sult/lavt blodsukker.

Sådan her får du ristede nødder på 5 min:)

 • 2 dl. nødder (jeg brugte mandler og cashews)
 • 2 spsk. olivenolie (du kan også bruge kokos)
 • Himalaya salt efter smag

* Alt økologisk! (og ja jeg ved godt at cashewnødder teknisk set ikke er en nød)

Du tænder bare for panden og smider det hele på. Jeg plejer at køre en høj varme først, så slukker jeg når der er gang i ristningen og lader varmen fra panden klare resten. Du skal holde lidt øje og vende dem, når de begynder at blive mørke. Det dufter skønt og man kan høre lidt smæld fra mandlerne. Udover det er det bare mega nemt og lækkert;) #simplyfood

TIP: Kan også laves i ovnen, tager lidt længere tid men du skal ikke være over dem på samme måde.
TIP: Leg med forskellige krydderier hvis du har mod på det.
BONUS: Nødder er billigere plain, så der er penge at spare på at riste dem selv:)

fd26e7ca-5f5a-471f-8161-9c5ca3dba516 61c2f9ae-4550-4edd-8f11-ecf727f54f9c e3b8e93a-1c13-43b6-95db-caebd12d7ed1

2 kommentarer

 • Jeg smider også tit lakridspulver eller kanel over, når jeg rister mandler. Det’ mega godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Verdens bedste tip, vil jeg prøve! Tak Morten:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Naturlig Ansigtsløft part 3.