DIY Tandblegning - Gør det selv med gurkemeje

TREAT-YO-SELF!

MOTIVATION

Kald mig bare materialistisk, men hvis der er noget som kan få mig ud af sengen eller op af sofaen for at træne, så er det nyt gear! Jeg har en svaghed for tights, men det kan også bare være et nyt fedt nummer til min playliste…

Man skal huske at fejre sig selv engang i mellem, så som en lille fejring af at jeg starter på yoga uddannelse (i Senses, læs mere her) til oktober, skulle jeg selvfølgelig treate mig selv med noget nyt yoga gear!

Onzie, hot yoga, simplyfit, inspiration, colorful, rainbow, tights, running, leggings, stretch, pastel

TIGHTS<3
Nye yoga/running tights var et must, og jeg forelskede mig hovedkuls i de her fra Onzie! Normalt går jeg altid i sort, men regner med at få lidt farve her over sommeren, så jeg kan rocke lidt pasteller. De skulle være super fleksible (godt til yoga!!!) og have godt med stretch og shine.

Yogities, towel, hot yoga, simplyfit, inspiration, colorful, rainbow, mystique

I New York forelskede jeg mig i det her håndklæde fra Yogitoes, man kan ikke blive andet end glad i låget med de farver. Da det var kritisk med pladsen i kufferten, endte jeg med ikke at købe det (selvom jeg senere måtte købe en extra kuffert med hjem anyways). Så følte klart at det var meant-to-be, da det poppede op på web-shoppen. Det er skridsikret og derfor godt egnet til hot yoga. Derudover er Yogitoes et brand som går op i en grøn og bæredygtig produktion!

Manduka Tragegurt Commuter, hot yoga, simplyfit, inspiration, manduka, yoga, mat, strap, sustainable

 

Faldt også over den her helt simple bære-strop, så kan min måtte transporteres på ryggen (min kurv er oftest proppet med ALT muligt andet!). To af mine yogamåtter er fra Manduka, de laver de lækreste produkter! Som en ekstra bonus kan de også nydes med god samvittighed. Du kan læse mere om deres eco-conscious og bæredygtige profil her.

Så burde jeg være TOP KLAR til første dag i Yoga-skole! Alle mine lækre fund er købt (og betalt) hos goyogi.dk. Namaste<3

Manduka Tragegurt Commuter, hot yoga, simplyfit, inspiration, manduka, yoga, mat, strap, sustainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Tandblegning - Gør det selv med gurkemeje