Quick morgen-smoothie

Quick morgen-smoothie

PURPLE SMOOTHIE

Nogle morgener lokker dynerne altså bare mere end en overskudsagtig gourmet-anretning. Ville ønske jeg havde tid til hjemmelavet granola, frisk frugt skåret fint ud og en latte med perfekt skummet mælk hver dag (gerne ude på min altan med lidt fuglesang i baggrunden). Desværre er det eneste jeg tænker når mit vækkeur ringer:

1) Mit liv bliver aldrig godt hvis jeg ikke får 10 minutter længere med den her dyne!

2) Jeg kan da sagtens gøre mig klar på 20 min. hvis jeg bare lige sover lidt endnu…

Resultatet er ofte det samme, jeg fiser rundt og ender med at løbe ud af døren, ned af trapperne (og op igen for at hente noget jeg har glemt) og ud på cyklen for at nå på arbejde til tiden. Maven rumler og det eneste jeg har lyst til, er at overfalde Lagkagehuset inden jeg møder ind.

organic, raw, smoothie, blend, green smoothie, layer, quick, easy, super foods, nutribullet

Derfor måtte jeg jo finde på en nemmere (og hurtig) løsning som jeg kunne tage med mig i en fart:) Så her er opskriften på en meget nem og meget nærende smoothie som kan drikkes på farten / med mascara i den ene hånd / på cyklen / eller på jobbet.

OPSKRIFT:

? 1 banan

? 1 håndfuld spinat (eller en god klump frosset)

? 1 dl. blåbær

? 1 spsk. rå kakao (nips eller pulver)

? 1 spsk. chia frø

? 1 spsk. hampefrø

? vand efter ønsket konsistens (eller mælk/juice/lign.)

Du smider bare det hele i blenderen, og trykker start. Hvis den skal været let at drikke hurtigt tilføjer jeg ekstra væske. Skal den være mere is-agtig putter jeg isterninger i blenderen. Skal den være rigtig smooth og lækker har jeg frosset bananerne ned.

organic, raw, smoothie, blend, green smoothie, layer, quick, easy, super foods, nutribullet

 

(Nu kan du med god samvittighed trykke snooze)

TIP: Hav altid bananer, spinat og blåbær i fryseren, så er der ingen undskyldninger for ikke at få en sund start på dagen:)

TIP: Både grøntsager og bær fås økologisk på frost!

TIP: For to-farvet effekt: blend for lidt smoothie i første omgang og put lidt færre (eller flere) blåbær i anden portion, enjoy.

God morgen!!!!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quick morgen-smoothie